Vacature voor begeleiders buitenschoolse kinderopvang (m/v/x)

  • 4 april 2018

Het gemeentebestuur zoekt halftijds begeleiders (m/v/x) voor de buitenschoolse kinderopvang (contractueel, C1-C2, 19u/week) voor de aanleg van een wervingsreserve.

Functie

Je zorgt zowel tijdens het schooljaar als in schoolvakanties voor de pedagogische begeleiding van kleuters en lagereschoolkinderen, met het nodige enthousiasme en een flinke portie humor. Daarbij bouw je actief mee aan onze werking, met de focus op kwaliteit en bakken speelplezier.

Samen met de teamcollega's hou je pedagogisch toezicht over een groep van maximaal 98 kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Waar nodig kan je inspelen op de zorgbehoeften van kinderen. Je kan zowel in team als zelfstandig werken.

De uitgebreide functieomschrijving kan je hier terugvinden:

pdf bestandFunctieomschrijving kinderbegeleider.pdf (856 kB)

Profiel en diplomavoorwaarden

Je moet houder zijn van een diploma van hoger secundair onderwijs of gelijkwaardig, bij voorkeur 7e jaar TSO specialisatie kinderzorg.

Eerdere ervaring in het werken met kinderen is wenselijk (doch niet noodzakelijk).

Lees in het volgende document de kwalificatievereisten:

Aanbod

Je krijgt een bruto maandsalaris van minimaal € 944,77 en maximaal 1530,46 euro afhankelijk van je anciënniteit (op basis van 19u per week). Extralegale voordelen zijn haard- of standplaatsvergoeding, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques (€ 7) en fietsvergoeding.

Informatie

Interesse?

Solliciteer uiterlijk op 1 mei 2018. Het wervingsexamen wordt eind mei georganiseerd.

Bezorg het inschrijvingsformulier samen met je cv, motivatiebrief en kopie van je diploma aan personeelsdienst@nazareth.be.

docx bestandInschrijvingsformulier selectie BKO.docx (52 kB)

Nog vragen na het lezen van de documentatie? Bel dan naar de personeelsdienst, T 09 382 82 49 of naar de coördinator van de BKO, Bieke Ingels, T 09 385 87 09.