Vacature voor begeleider buitenschoolse kinderopvang (m/v/x) - vervangingsopdracht - 19u/week

  • 4 december 2017

Het gemeentebestuur zoekt voor een vervangingsopdracht 2 halftijds begeleiders (m/v/x) voor de buitenschoolse kinderopvang.

Profiel

Je zorgt zowel tijdens het schooljaar als in schoolvakanties voor de pedagogische begeleiding van kleuters en lagereschoolkinderen, met het nodige enthousiasme en een flinke portie humor. Daarbij bouw je actief mee aan onze werking, met de focus op kwaliteit en bakken speelplezier.

Samen met de teamcollega's hou je pedagogisch toezicht over een groep van maximaal 98 kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Waar nodig kan je inspelen op de zorgbehoeften van kinderen. Je kan zowel in team als zelfstandig werken.

Eerdere ervaring in het werken met kinderen is wenselijk (doch niet noodzakelijk).

Diplomavoorwaarden

Houder zijn van een diploma van hoger secundair onderwijs of gelijkwaardig, bij voorkeur 7de jaar TSO specialisatie kinderzorg. (zie bijlage voor de kwalificatievereisten)

pdf bestandkwalificatievereisten kinderbegeleider (98 kB)

Functieomschrijvingen

Met de opsommingen hierboven krijg je een beeld van de belangrijkste taken van een medewerker buitenschoolse kinderopvang. De uitgebreide functieomschrijving kan je hieronder terugvinden.

Aanbod

Je krijgt een bruto maandsalaris van minimaal 970,87 en maximaal € 1 558,57 afhankelijk van je anciënniteit. Extralegale voordelen zijn hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques (7 euro) en fietsvergoeding.

Informatie

Op elk van onze opvanglocaties is er een openstaande vacature.

BKO Ter Meeren: Deinzestraat 34. Voorziene opstartdatum: 8 januari 2018

BKO Ter Biesten: Biesten 25a. Voorziene opstartdatum: 19 januari 2018

 

Interesse?

Solliciteer voor BKO Ter Meeren uiterlijk op 20 december 2017.

Voor BKO Ter Biesten solliciteer je uiterlijk op 31 december 2017.
Bezorg het inschrijvingsformulier samen met je cv, motivatiebrief en kopie van je diploma aan personeelsdienst@nazareth.be.

docx bestandInschrijvingsformulier selectie BKO TER BIESTEN.docx (51 kB)

docx bestandInschrijvingsformulier selectie BKO TER MEEREN.docx (51 kB)

Nog vragen na het lezen van de documentatie? Bel dan naar de personeelsdienst, T 09 382 82 49 of coördinator BKO, Bieke Ingels, T 09 385 87 09.