Woon- en energiemarkt "Uit uw kot voor uw kot"

  • 6 september 2021

Wonen Leie & Schelde organiseert op 21 oktober een infomarkt in Nazareth. Verschillende organisaties leren jou welke mogelijkheden er zijn om je woning te verbeteren en energiezuiniger te maken.

Uit uw Kot!

Vanaf 16 uur kan je vrij binnenlopen in cc Het Centrum, voor een warm welkom, een kop koffie of drankje en een infomarkt met de experten van Wonen Leie & Schelde. Het gesprek, een tip en een glimlach krijg je er zomaar bovenop.

Voor uw Kot!

Je woont graag in Nazareth en je wil hier zo lang mogelijk comfortabel blijven wonen? Daar helpen we je graag bij. Om jouw woning duurzaam en energievriendelijker te maken, is maatwerk nodig. Voor dat maatwerk kan je terecht op deze informarkt "Uit uw kot voor uw kot".

Wil je meer weten over energieleningen, zonnepanelen, premies, hoe je een energiescan of renovatieadvies aan huis kan krijgen? Heb je technische vragen, zoek je praktische tips om zuiniger met energie om te gaan? Wil de eigenaar van je woning overtuigen om het dak te isoleren? Of wil je meer informatie over je energiefactuur? (Breng in dat geval zeker je eindafrekening mee).

Welkom

We zien je graag op 21 oktober in cc Het Centrum tussen 16:00 en 20:00.

Ook in de buurgemeenten zijn woon- en energiemarkten, op andere data en met andere energiefitsessies. Lees verder

Voor meer informatie kan je terecht bij Wonen Leie & Schelde, 09 210 71 50 of info@wonenleieschelde.be. Of maak een afspraak op dinsdag in het sociaal huis.