Tweede prik met AstraZeneca vervroegen

  • 5 juli 2021

Kreeg je een eerste prik met het AstraZeneca-vaccin en is jouw tweede prik 12 weken later gepland? Je kan deze tweede afspraak nu vervroegen, als je dat wenst.

Probeer je tweede afspraak eerst zelf te verplaatsen. Bij voorkeur doe je dit via de bevestiging die je per e-mail kreeg. Als je die niet terugvindt, doe je het via de originele uitnodigingsmail. Zoek in je mailbox op afzender cov19-vaccin@doclr.be of zoek op onderwerp "Bevestiging afspraak COV19 vaccinatie". Klik onderaan op "annuleer afspraak en volg te stappen om je tweede afspraak te annuleren.

Vervolgens kan je een nieuwe afspraak maken. Kies een vrij moment in de agenda van je vaccinatiecentrum. Is er geen moment beschikbaar? Probeer het na enkele dagen opnieuw. Zijn er dan nog geen vrije momenten beschikbaar, dan kan je nog altijd je oorspronkelijke afspraak weer inboeken.

Als het echt niet lukt op deze manier, bel dan naar het vaccinatiecentrum (09 396 65 60). Hou er rekening mee dat heel wat mensen hun afspraak proberen te verplaatsen en dat het callcenter soms overbevraagd is.

Meer informatie: https://www.laatjevaccineren.be/tweede-dosis-astrazeneca-vervroegen