Zonder zorgen je stookolietank opruimen

  • 18 november 2020

Heb je nog een oude stookolietank in je tuin? Dan wil je die zo snel mogelijk saneren, want na verloop van tijd kan de tank beginnen lekken. Wanneer de olie de bodem verontreinigt, heb je grote kosten om dit te laten schoonmaken.

Hoe saneer je een stookolietank?

De milieuwetgeving bepaalt dat elke tank die buiten gebruik wordt gesteld gesaneerd moet worden. De tank moet geledigd, gereinigd en verwijderd of opgevuld worden door een erkend tanktechnicus.

Eenvoudige procedure

Dankzij de groepsactie van Veneco hoef je niet op zoek naar een aannemer. En je bent zeker dat je niet zal betalen voor onnodige werken.

Eerst komt een onafhankelijk expert onderzoeken welke acties bij jou nodig zijn. Daarna krijg je een prijsvoorstel van de door Veneco aangestelde aannemer. Wanneer je akkoord gaat, komt de aannemer de tank saneren. Veneco zorgt voor de opvolging van de werken.

Aannemer uit Nazareth

Een jury besliste om voor deze groepsactie samen te werken met All-in Tank Service uit Eke. Zowel voor bovengrondse als ondergrondse tanksaneringen bieden zij de scherpste prijzen aan. Bovendien beperken ze de milieu-impact van de saneringswerkzaamheden door te werken met bioschuim voor het opvullen van oude tanks en door het beperken van de transportbewegingen.

Meer info op de website van Veneco.