Speelpleinwerking

In de zomervakantie organiseren we speelpleinwerking op Sterrenbos.

Jouw kind is in veilige handen

De animatorenploeg is een toffe bende vrijwilligers, die de kinderen een onvergetelijke vakantie bezorgen. Het team wordt gestuurd door een gemotiveerde hoofdanimator, die wij zorgvuldig uitkiezen. De meeste monitoren hebben een attest van animator of hoofdanimator en hebben dus een EHBO-opleiding en een vorming over verzekeringen gehad.

Verzekering 

Je kinderen zijn verzekerd voor lichamelijke ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid. Wie denkt aanspraak te maken op een tussenkomst van de verzekering moet zo snel mogelijk de pleinverantwoordelijke contacteren.

Het volgende wordt niet gedekt door de verzekering: kapotte brillen of kledingstukken, verloren bezittingen, diefstallen … De kinderen dragen het best speelkledij. Waardevolle voorwerpen blijven beter thuis.

Foto's

Tijdens gemeentelijke activiteiten worden er soms foto's genomen. De gemeente kan deze foto's gebruiken voor eigen publicaties, gedrukt of digitaal. Als je bezwaar hebt tegen het publiceren van foto's van jezelf en/of jouw kind, kan je dit schriftelijk of per e-mail melden bij de communicatieambtenaar, Dorp 1, 9810 Nazareth, communicatie@nazareth.be.

Twee soorten speelpleinwerking