Roefel mee met het RoefelPretPakket

  • 17 mei 2021

Roefel 2021 zal nog niet in zijn alom gekende vorm plaatsvinden. Door het coronavirus kunnen we dit niet veilig organiseren. Toch willen we Roefel niet ongemerkt laten voorbijgaan en daarom verrassen we de kinderen opnieuw met een RoefelPretPakket.

Wat is het RoefelPretPakket?

Het is een supertof pakket vol verrassingen, leuke weetjes en opdrachten voor urenlang speelplezier. Met dit pakket duik je, net zoals op Roefeldag, in de grotemensenwereld. Hou dit jaar ook de Roefelfacebookpagina in de gaten. Daar zal je veel meer digitaal kunnen ontdekken dan voorheen. Het doeboekje gidst je door verschillende beroepen. En het is het helemaal gratis!

Voor alle kinderen

We stelden een supertof pakket samen voor alle kinderen van het eerste tot het zesde leerjaar die naar school gaan in Nazareth en/of in Nazareth wonen. Ook de kleuters krijgen dit jaar een leuke attentie.

Hoe krijg je dit pakket?

  • Ga je naar school in onze gemeente? Dan hoef je helemaal niks te doen. Eind juni krijg je het pakket mee via jouw school.
  • Woon jij in Nazareth maar ga je hier niet school? Bestel jouw pakket vóór woensdag 16 juni 2021 online via het roefelpretpakket-bestelformulier . Wanneer je het besteld hebt, mag je het gratis afhalen op zaterdag 26 juni tussen 10:00 en 12:00 in de Roefel Drive-in aan het Jeugdontmoetingscentrum op de sportsite.

Contact

Deskundige jeugd, Lien Renaux, T 09 396 48 72, jeugd@nazareth.be
www.nazareth.be/roefel