Infomoment over groepsaankoop hoogrendementsglas

  • 1 juni 2021

Volg op woensdag 9 juni 2021 om 19:30 een digitaal infomoment over de voordelen en het precieze verloop van de groepsaankoop. Schrijf je hiervoor nu in via glas@veneco.be of bel 0493 08 44 41, dan ontvang je enkele dagen op voorhand de link.

Twijfel je nog?

Wist je dat hoogrendementsglas drie keer minder warmte doorlaat dan gewoon dubbel glas? Met HR-glas maak je jouw woning dus comfortabeler en betaal je minder voor energie. Bovendien stijgt de waarde van je woning door de extra isolatie.

Via Energiehuis Veneco kan je HR-glas nu aan een voordelig tarief kopen. Daarnaast krijg je een verhoogde premie van 16 euro/m² via Fluvius.Voor deze groepsaankoop is een betrouwbare aannemer uit onze regio geselecteerd. Als je inschrijft, komt hij jouw ramen opmeten en ontvang je een vrijblijvende offerte. Daarna beslis jij om de werken al dan niet te laten uitvoeren. De benovatiecoach Energent begeleidt je bij het aanvragen van de premie en de werfopvolging. Je kan alles zonder zorgen uit handen geven, met kwaliteitsgarantie en aan een voordelige prijs.

Als slot van het traject krijg je een gratis screening van je volledige woning door een energie-adviseur. Zo krijg je vrijblijvend een beeld over andere energiebesparende maatregelen in je huis.

Zin in meer?

Wil je persoonlijke begeleiding? Samen met het woon- en energieloket kan je onderzoeken welke ingrepen in jouw situatie het meest geschikt zijn. Je kan er elke dinsdagvoormiddag op afspraak terecht, namelijk in het sociaal huis, Zwanestraat 30. Bel 09 210 71 50 of mail info@wonenleieschelde.be.