Bewegen op verwijzing

Beweegcoach Nazareth

Veerle Vandendriessche is de beweegcoach van Nazareth. Zij helpt mensen met een gezondheidsrisico, op weg naar een actiever leven. Dit doet ze door professionele coaching en een beweegplan op maat.

Wie geïnteresseerd is in het project 'Bewegen op Verwijzing' (BOV) kan terecht bij de huisarts. De huisarts bekijkt samen met jou of je in aanmerking komt voor een beweegplan op maat bij de beweegcoach (BOV-coach).

Procedure

Om te starten heb je een verwijsbrief van de huisarts nodig. Daarna kan je een afspraak maken met de beweegcoach, waarna een intakegesprek zal plaatsvinden.

Contact: nazareth@bewegenopverwijzing.be of via het telefoonnummer 0479 76 85 58.

Bedrag

Voor een individuele begeleiding betaal je 5 euro per kwartier (en slechts 1 euro per kwartier als je recht hebt op een verhoogde tegemoetkoming).

Voor een groepsbegeleiding betaal je 1 euro per kwartier (en slechts 0,50 euro per kwartier bij een verhoogde tegemoetkoming).

Info

‘Bewegen Op Verwijzing’ wil  de 'zittende' Vlaming met een gezondheidsrisico, op doktersverwijzing aan het bewegen krijgen. Voor dit project werken de lokale besturen van Deinze, Nazareth en Zulte samen met het lokaal gezondheidsoverleg Logo Gezond+ en de huisartsenkring regio Schelde-Leie.

Contact
Team bewegen, gezondheid en jeugd
09 396 48 70
Veerle vandendriessche