Betonneringswerken Weefstraat zijn klaar

  • 28 november 2017

De betonneringswerken in de Weefstraat zijn klaar. Op maandag 27 november is de Weefstraat voor plaatselijk verkeer opengesteld. Alle bewoners van de Weefstraat kunnen momenteel hun woning bereiken over het nieuwe beton. De aannemer vult de opritten aan met steenslag, opdat die ook toegankelijk zijn voor de auto.

Weefstraat

Nu er beton ligt in de Weefstraat, komen de nutsmaatschappijen hier weer werken, tot eind december. Elke woning wordt nu aangesloten op de nieuwe leidingen en kabels, die vóór de betonneringswerken waren aangelegd.

In dezelfde periode wordt de nieuwe openbare verlichting geplaatst.

Daarna, begin 2018, start aannemer Besix met de aanleg van het fietspad en de afwerking van de opritten in de Weefstraat. 

Bosstraat

Intussen zijn de betonneringswerken in het eerste deel van de Bosstraat gestart (tussen Weefstraat en Korte Bosstraat). Deze werken zullen binnenkort volledig afgerond zijn. Na de korte uithardingsperiode van 3 dagen, kan ook hier weer plaatselijk verkeer over rijden.

In de rest van de Bosstraat wordt de riolering verder aangelegd. Ongeveer vanaf 8 december zal de aannemer de rijweg toegankelijk maken door middel van minderhindersteenslag. In dit gedeelte wordt er vóór Nieuwjaar geen beton gegoten.

De rioleringswerken in de Kannestraat zullen normaal gezien nog dit jaar uitgevoerd worden.