Aankoop asbestcontainers voor landbouwers

Beschrijving

Vanaf mei 2020 kan je via het lokaal bestuur deelnemen aan het asbestproject van afvalintercommunale I.V.M., nl. bronophaling van asbestcementgolfplaten in containers.
Het aantal containers wordt beperkt tot 2 per ophaaladres. Per container kan ongeveer 200 m² (of 15 m³) dakbedekking ingezameld worden.

De aankoopprijs is inclusief levering en ophaling van de container(s) aan huis en professionele verwerking van het asbest. Per ophaaladres ontvang je ook 2 gratis veiligheidskits (wegwerpoverall, -masker, –handschoenen en een handleiding).

Doelgroep

Landbouwers actief in Nazareth, in het bezit van een landbouwnummer en/of exploitatienummer.

Procedure

1. Bestellen

  • Via de webshop kan je 1 of 2 asbestcontainers kiezen en deze ook meteen bestellen én betalen.
    Klik op de knop 'Bestel asbestcontainers' bovenaan deze pagina.
  • Of bestel je asbestcontainer(s) via het papieren bestelformulier en bezorg het aan de dienst Publiek Domein, Milieu en Economie in het gemeentehuis

2. Betalen

  • Via de webshop moet je meteen betalen om je bestelling te vervolledigen.
  • Wanneer je een papieren bestelformulier gebruikt, schrijf dan het juiste bedrag (€ 170,00 per container) over op het nummer BE66 0910 0031 1843 met de vermelding ‘asbestcontainer’ en je naam.

3. Levering

Na ontvangst van je betaling en controle van je bestelling sturen we je een e-mail om je landbouwnummer of exploitatienummer te verifiëren. Nadien sturen we je bestelling door naar I.V.M.. Je wordt gecontacteerd door de aangestelde ophaler om de dag van levering en ophaling te bespreken.

Bedrag

€ 170,00 per container.

Openingsuren en contact

Milieu en economie

Gemeentehuis
Dorp 1
9810 Nazareth
België
Tel. 09 396 46 70
Nu gesloten